Welkom 

DIPS Belgium is gespecialiseerd in het vertalen van technische, wetenschappelijke en juridische teksten, in het bijzonder in het kader van een internationale en/of Europese octrooi- verleningsprocedure.

Sinds 2003 levert DIPS Belgium vertaal- en octrooidiensten aan KMO's en internationale bedrijven, octrooikantoren en vertaalbureaus.

DIPS Belgium vertaalt tussen het Nederlands, Frans, Engels en Duits.  Andere talen zijn verkrijgbaar op verzoek door onze samenwerking met andere vertaalbureaus. 

DIPS Belgium is de ideale partner voor het vertalen van uw octrooi en octrooiconclusies voor indiening bij het EPO (EN, FR en DE), in Belgie (NL of FR) en in Nederland (NL).  Indienen bij het EPO en in NL doen we online (EPOLine), en dus 24/24 uur, 7/7 dag.

En dit alles aan uiterst concurrentiële en transparante tarieven !

Omdat DIPS Belgium de juridische implicaties van een octrooivertaling ten volle beseft, worden alle octrooivertalingen gecontroleerd door een ervaren octrooigemachtigde.

Op uw verzoek sturen wij u een vertaalrapport met alle opmerkingen.

U kunt de status van uw vertaling op onze website volgen en zelf ophalen wanneer deze klaar is.

Indien gewenst, verzorgt DIPS Belgium ook de validering van uw EP-octrooivertalingen bij de Belgische Dienst voor Industriële Eigendom (DIE) en/of het Octrooicentrum Nederland.

Eveneens verzorgt DIPS Belgium ook hertaalwerk en copywriting van technische, wetenschapelijke en juridische teksten, bijvoorbeeld proefschriften, folders, bijsluiters, enz.

Omdat vertalen onze passie is.....